José Conesa, president del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, rep la Creu de Sant Raimon

Redacció.
Barcelona.

El Consell General de Graduats Socials d’Espanya ha lliurat a la madrilenya seu de la Real Acadèmia de Legislació i Jurisprudència, les distincions de l’Ordre de Sant Raimon de Penyafort; Entre els condecorats, trobem a José Conesa Ballestero, President de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Barcelona i fundador i actual President Conseller del despatx laboralista barceloní Bufete Conesa.

En la seva llarga trajectòria professional en la firma que va fundar l’any 1976, destaquen la negociació de Convenis Col·lectius, la resolució d’Expedients de Regulació d’Ocupació, l’assessorament i la defensa litigiosa. Entre les seves especialitats professionals, destaca també la realització d’Auditories Laborals.

José Conesa, president del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, rep la Creu de Sant Raimon

És un honor i un orgull ser el primer graduat social català en rebre aquesta distinció”, ha apuntat Conesa en rebre la insígnia de mans de Javier San Martín Rodríguez, President del Consell General de Graduats Socials d’Espanya.

Al costat de José Conesa, van ser distingits Álvaro Redondo Hermida, Fiscal del Tribunal Suprem i Francisco Javier Barberena Eceiza, President de l’Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Guipúzcoa.

La taula presidencial de l’esdeveniment va comptar amb la presència, a més de Javier San Martín, de Javier Vieira Morante, President del Tribunal Superior de Justícia de Madrid i Luis Cazorla Prieto, Secretari General de la Real Acadèmia de Jurisprudència i Legislació.

Després de l’acte d’imposició, que va ser precedit pels Laudatios, lectures que repassen les trajectòries professionals i la personalitat dels homenatjats, els convidats van acudir a l’Hotel Intercontinental pel ja tradicional sopar de Nadal i lliurament dels Premis al Mèrit Social 2014, que reconeixen la tasca dels professionals que treballen en àmbits tan sensibles i crucials en una Societat, com són la Justícia o el Treball. Aquest acte, presentat per la periodista Gloria Serra, va reconèixer la feina en aquests camps, entre uns altres, del Magistrat de la Secció Primera de l’Audiència Provincial de València, Fernando de Rosa i del President del Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia, Ceuta i Melilla, Lorenzo del Río Fernández.

L’Ordre de Sant Raimon de Penyafort, es va crear l’any 1944 per premiar el mèrit a la Justícia i recompensar fets distingits o serveis rellevants, de caràcter civil, en el camp del Dret. Aquesta Ordre atorga diverses distincions, entre les quals es troben les Creus, que s’atorguen per premiar els serveis prestats i la contribució al desenvolupament i perfeccionament del Dret i la Jurisprudència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *