L’ICAB condemna l’atac contra la revista francesa ‘Charlie Hebdo’

Redacció.
Barcelona.

 

En relació a l’atac contra el setmanari francès ‘Charlie Hebdo’ en el qual hi hagut dotze morts, el Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) condemna aquesta acció i manifesta el seu malestar per l’ús de la violència i de la força que han propiciat els autors dels fets per defensar els seus interessos.

El setmanari satíric havia estat objecte d’amenaces en el passat per haver publicat caricatures de Mahoma. Entre les víctimes hi ha el director de la revista, Stéphane Charbonnier, alies Charb, i alguns dels dibuixants. Per això, l’ICAB recorda que la llibertat d’expressió és un dels pilars d’una societat democràtica i que el diàleg i el respecte són elements essencials per facilitar la convivència en una societat plural i globalitzadaL’ús de la violència deslegitima qualsevol ideologia o pensament i atempta de forma directa en la dignitat de totes les persones i de la societat en general. L’ICAB sempre es mostrarà contrari contra tan abominables fets i mitjans. En aquest sentit, la corporació ha fet palès públicament la repulsa i rebuig a actes com aquest, i mostra la seva solidaritat i empatia amb tots els familiars de les víctimes i amb la societat francesa en general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *