El CEMICAB organitza de l’11 al 13 de març el “1r Congrés de Mediació de l’Advocacia”

Redacció.

Coincidint amb l’aniversari de l’entrada en vigor de la Llei de Mediació familiar, el març de 2001, el Centre de Mediació del Col·legi d’Advocats de Barcelona (CEMICAB) organitza el lr Congrés de Mediació de l’Advocacia els dies 11, 12 i 13 de març.

L’objectiu d’aquest congrés és donar a conèixer els avantatges de la mediació, com a mètode de resolució de conflictes, entre l’advocacia i els ciutadans.

El congrés, que se celebrarà a la seu del Col·legi d’Advocats de Barcelona, serà inaugurat el dimecres 11 de març, a les 18h, pel degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Oriol Rusca; la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno; el conseller de Justícia, Germà Gordó, la jutge degana de Barcelona, Mercedes Caso; i la diputada responsable del CEMICAB, Mercè Claramunt.

En el marc d’aquesta cita es tractaran temes relacionats amb el paper de l’advocacia en el procés de mediació i les fórmules alternatives a la resolució de conflictes.
A través de diferents simposi, s’analitzarà si la mediació es pot usar en tots els casos i en els diferents àmbits del Dret, es valoraran també els efectes d’un acord de mediació, els efectes processals i judicials i com funciona la mediació més enllà de les fronteres territorials.

Podeu veure el programa i tota la informació del 1r Congrés de Mediació de l’Advocacia a http://www.mediacioadvocacia.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *