CUMPLEN presentarà l’estatut professional del ‘Compliance Officer’

Redacció.

L’associació de professionals del Compliance, CUMPLEN, organitza la trobada “Reptes del Compliment Normatiu i l’Estatut Professional del Compliance Officer” en la Real Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Madrid, el proper 14 d’abril. Durant el mateix, nombrosos i prestigiosos experts en Compliment Normatiu abordaran diferents aspectes de la figura del Compliance Officer des del punt de vista jurídic i empresarial i presentaran, entre altres novetats, la “Guia per elaborar una Política Anticorrupció d’empresa” i l’esperat “Estatut professional del Compliance Officer”.

L’esdeveniment organitzat a Madrid per l’Associació de Professionals de Compliment Normatiu, CUMPLEN, i patrocinat per EY, durant el qual es presentarà oficialment l’esperat Estatut Professional del Compliance Officer elaborat per l’associació, arrencarà dimarts que ve 14 d’abril a les 9h15 del matí amb el discurs d’obertura que serà a càrrec del President d’aquesta associació i Soci d’Ecix Group, Carlos A. Sáiz Peña.

“Des de CUMPLEN estem orgullosos d’haver aconseguit reunir, malgrat ser una associació sense ànim de lucre, a grans professionals del Compliance i a representants institucionals per abordar l’actualitat d’una disciplina tan necessària per al món empresarial com és el Compliance”, apunta Carlos A. Sáiz Peña, President de CUMPLEN, qui destaca que “estem especialment il·lusionats amb el compliment d’una fita fixada des de la fundació de l’Associació i que estem convençuts que marcarà el futur del Compliance al nostre país, com és la presentació de l’Estatut del Compliance Officer”.

Entre les ponències contemplades per a la jornada organitzada per aquesta associació sense ànim de lucre, destaquen la de Miguel Ángel Berzal (Soci de EY – Fraud Investigation and Disputi Services –FIDS-), qui parlarà del present i del futur de “La responsabilitat penal de l’empresa”; la de María Hernández (Sòcia de Eversheds Nicea i vocal de CUMPLEN), qui presentarà el document elaborat per CUMPLEN i batejat com a “Guia per elaborar una Política Anticorrupció d’empresa” i, finalment, la de José Manuel Maza (Magistrat del Tribunal Suprem i membre del Consell Assessor de CUMPLEN), qui parlarà sobre “L’accés de l’empresa al correu electrònic dels empleats”.

Un dels plats forts de la jornada serà a càrrec de Javier Puyol (Soci de Ecix Group) i d’Ignacio Martínez San Macario (Soci Director de Martínez-San Macario Advocats), tots dos Socis de CUMPLEN i membres de la Comissió de l’Estatut Professional de CUMPLEN, els qui presentaran el “Estatut professional del Compliance Officer”.

D’altra banda, completaran l’acte dues taules rodones. La primera ha estat titulada “El Compliance Officer, una professió regulada?” i comptarà amb la participació d’Eduardo Navarro Villaverde (Qualitat Pascual – Secretari General de Compleixen), Juan Velázquez (Orange) i José Luis dels Santos (Vice-President de l’Institut d’Auditors Interns i Director d’Auditoria Interna del BBVA), mentre que la segona abordarà la temàtica de “L’empresa davant els reptes del Compliance i Govern Corporatiu” i en ella intervindran John Rigau (Pepsico), Fernando Ortega (Siemens) i Ana Valdivieso (HP).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *