Alter Mútua dels Advocats ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi

Redacció.

En el seu cent setanta-cinquè aniversari Alter Mútua dels Advocats ha estat distingida amb la Creu de Sant Jordi pel Govern de la Generalitat, amb motiu dels seus valors de solidaritat, l’ajuda mútua i la consciència col·lectiva.

El lliurament de la Creu de Sant Jordi es realitzarà el proper dia 4 de maig al Palau de la Generalitat.

La Mútua exerceix una modalitat asseguradora de caràcter voluntari, alternatiu i complementari al sistema públic de la Seguretat Social.

Aquesta distinció encara ens motiva més en el nostre ferm compromís de continuar en l’assoliment d’una societat millor, d’anar incorporant les preocupacions socials i de drets humans com a part de l’estratègia per al compliment de les nostres finalitats”, afirmen des d’Alter Mútua dels Advocats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *