L’ICAB inicia el cicle ‘Dret per a no juristes’ amb la conferència titulada: Què és del Dret?

Redacció

El Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) inicia demà dimarts, 21 d’abril,  a les 19h, un cicle de conferències que sota el títol ‘Dret per a no juristes’ vol donar a conèixer de forma planera i senzilla diferents conceptes jurídics i també analitzar diverses situacions socials que es donen en la nostra societat arran dels canvis normatius que s’estan produint.

Les sessions tindran lloc el tercer dimarts de cada mes, a les 19h, en un espai emblemàtic com és la Biblioteca del Col·legi, considerada una de les millors biblioteques jurídiques privades d’Europa.

Inauguració del cicle amb la conferència titulada: Què és el dret?

La sessió inaugural d’aquest cicle -que tindrà lloc el dimarts 21 d’abril, a les 19h-  estarà presidida pel degà d’aquesta Corporació, Oriol Rusca, i per l’advocat, coordinador d’aquesta activitat i president de l’ANUE, Associació per a les Nacions Unides a Espanya, Eduard Sagarra. Aquesta primera conferència, que versarà sobre Què és el dret? es farà en un lloc excepcional com és la Sala de Lectura de la Biblioteca de l’ICAB i anirà a càrrec de l’advocat Màrius Miró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *