L’ICAB analitza ‘el nou barem que regula les indemnitzacions dels accidents de trànsit’ amb motiu del XXII Congrés de Responsabilitat Civil

Redacció.

La Comissió d’Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances del  Col·legi d’Advocats de Barcelona organitza els propers 7 i 8 de maig el XXII Congrés de Responsabilitat Civil. Es tracta d’un dels congressos més antics en aquesta matèria que es realitzen a Espanya i és un referent per als advocats especialitzats en RC i assegurances.

El degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Oriol Rusca, i el president de la Comissió d’Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Jordi Calsamiglia, inauguraran el congrés el dijous 7 de maig a les 16h a l’auditori de la 8a planta.

El tema principal del Congrés és el ‘nou sistema de valoració del dany que regula les indemnitzacions de les víctimes dels accidents de trànsit. Per això es dedicarà tota la jornada del divendres 8 de maig a analitzar els canvis i novetats que incorpora l’aprovació d’aquest nou barem. 

“El barem suposa un increment substancial en els imports de les indemnitzacions de les víctimes d’accidents de trànsit i especialment en allò que fa referència a la indemnització per la pèrdua d’ingressos per les lesions greus i per als dependents de la víctima mortal” argumenta Calsamiglia.

També s’abordaran temes controvertits com la responsabilitat civil en el transport aeri, l’assegurament del dol i el paper dels actors civils i responsables civils en el procediment penal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *