L’ICAB celebrarà demà el XXII Congrés de Responsabilitat Civil

Redacció.

Tot està a punt per a la celebració del XXII Congrés de Responsabilitat Civil que tindrà lloc demà dijous 7 de maig per la tarda i el 8 de maig pel matí, al Col·legi d’Advocats de Barcelona. Es tracta d’un dels congressos més antics en aquesta matèria que es realitzen a Espanya i és un referent per als advocats especialitzats en RC i assegurances.

Enguany l’objectiu de la Comissió d’Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances de l’ICAB amb l’organització d’aquest Congrés és donar a conèixer les principals novetats que incorpora el nou barem que regula les indemnitzacions dels accidents de trànsit, que ha estat recentment modificat. Per aquest motiu la jornada del divendres 8 de maig es dedicarà íntegrament per abordar aquest tema gràcies a la participació de tres membres de la Comissió d’Experts que l’han elaborat. Es tracta del catedràtic de Dret Civil de la universitat de Girona, Manuel Martín; del president de la ‘Asociación española de Abogados de Responsabilidad Civil y Seguros’, Mariano Medina Crespo,   i del director ‘Área de Seguros Generales de UNESPA’, Manuel Mascaraque Montagut

Inauguració
El president de la Comissió d’Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Jordi Calsamiglia, inaugurarà el congrés demà dijous 7 de maig a les 16h a l’auditori de la 8a planta. Mentre que la clausura anirà a càrrec de Càndida García Pérez, advocada i vicepresidenta de la Comissió organitzadora del Congrés.

Programa
També s’abordaran temes controvertits com la responsabilitat civil en el transport aeri, l’assegurament del dol i el paper dels actors civils i responsables civils en el procediment penal. Podeu veure el programa detallat del XXII Congrés de Responsabilitat Civil clicant en el següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *