L’Advocacia tocarà rock per una causa solidària en la cinquena edició de Rock & Law

Redacció.

Un total de vuit despatxos d’advocats organitzen la cinquena edició de Rock & Law a Espanya, i la primera a Barcelona. Rock & Law és un concert benèfic la recaptació del qual es destina íntegrament a programes solidaris, i en aquesta ocasió al projecte Cuidam de l’Hospital Sant Joan de Déu. El concert se celebrarà el proper dijous, 11 de juny a partir de les 20:30 hores a la Sala Razzmatazz (Carrer dels Almogàvers, 122).

Rock and Law Barcelona

Rock & Law és una iniciativa promoguda per Clifford Chance, la Fundació Cuatrecasas, la Fundació Fernando Pombo, la Fundació Profesor Uría i Garrigues Fundación; que en aquesta ocasió organitzen l’acte conjuntament amb Baker & McKenzie, CMS Albiñana & Suárez de Lezo i Roca Junyent.

El projecte Cuidam de l’Hospital Sant Joan de Déu treballa per fer possible que els nens i nenes de qualsevol racó del món aconsegueixin el tractament mèdic que necessiten i que el seu entorno no els pot oferir.

Els grups que hi participaran són The LawSuits, de Baker & McKenzie i Clifford Chance; Control de Cambios, de CMS Albiñana & Suárez de Lezo; The Rocking Houses, de Cuatrecasas, Gonçalves Pereira; JC & The Dealbreakers, de Garrigues; Mind the GA&P, de Gómez Acebo & Pombo; Porfinviernes, de Roca Junyent; i Sujetos activos, d’Uría Menéndez.

Aquesta edició compta amb patrocinadors com Coca-Cola, l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona, Thomson Reuters-Aranzadi, Carlos González Armesto photographer, La Buenasombra Producciones, Intelligence Bureau i Tikit, i la col·laboració d’Abstract, Álvaro Palacios, CLH, Derby Hotels, ESADE, InterMèdia Gabinet de Comunicació, KPMG Forensic, Merche Gaspar Transactional Track Record (TTR) i la Fundació Vila Casas.

Les entrades es poden comprar a través d’Internet i tenen un preu de 20 euros, i de 75 euros en el cas de l’entrada VIP. Per tots aquells que no puguin assistir-hi però desitgin fer una aportació al projecte Cuidam, l’organització ha creat una Fila 0.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *