[Editorial] EL JURISTA compleix el seu 3r aniversari

Junta Directiva.

Avui fa 3 anys que un diumenge 20 de maig a les 22h va néixer El Jurista. I es diu ràpid que fa 3 anys que vam començar aquesta aventura, però, han sigut ben bé uns bons 1095 dies amb les seves respectives llargues nits.

Mai hauríem imaginat que aquest projecte arribaria tant i tant lluny, i encara a dia d’avui, a vegades, ens costa imaginar com a 2n de carrera vam ser capaços d’aventurar-nos a llançar un diari com El Jurista.

En aquests darrers mesos, la Facultat de Dret ja s’està allunyant per a molts de nosaltres, no obstant això, ens encoratja molt poder veure com aquest projecte que ens ha vist créixer com a futurs juristes, ens acompanyarà més enllà de la nostre Alma mater en els nostres futurs passos professionals en el món del Dret.

I avui mirem enrere i només podem sorprendre’ns amb tot el llarg camí recorregut, però, a la vegada no podem estar més expectants per poder continuar construint un nou camí que esperem i desitgem d’èxit, en aquest quart any d’aventures.

Només volem agrair a tot l’equip, amics, família, i per sobre de tot, a vosaltres estimats lectors per continuar fent possible que El Jurista ens segueix emocionant tant com aquell genial i arriscadament esbojarrat 20 de maig de 2012.

Gràcies per aquests 3 anys!

I no dubteu que us esperem pel nostre quart aniversari!

El Jurista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *