López Chocarro, reelegit degà del Col·legi de Procuradors de Barcelona

Redacció.

La Junta electoral del Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona ha proclamat electa la totalitat dels membres de l’única candidatura completa presentada a les eleccions a la Junta de Govern de la Institució. L’únic càrrec que es va sotmetre a votació va ser el de vocal primer, que va guanyar l’actual membre de la Junta, Jesús Millán, amb 384 vots, per davant de l’aspirant, Montserrat Colomina, que en va rebre 130, en les eleccions que es van celebrar ahir 10 de juny.

Fotografía de la nova junta proclamada.
Fotografía de la nova junta proclamada.

La llista està encapçalada per Ignacio López Chocarro, com a degà; Ramon Daví, vicedegà; Carmen Ribas, secretària; María José Blanchar, vicesecretària; Francisco Toll, tresorer; Carme Cararach, vocal de deontologia; Montserrat Montal, vocal de cultura i comunicació; Jesús Millán, vocal primer; Àngel Quemada, vocal segon; Ramon Feixó, vocal tercer; Adriana Flores, vocal quarta, i Gemma Julià, vocal cinquena. López Chocarro, Daví, Toll, Montal i Millán ja van ser elegits en les anteriors eleccions de l’any 2011. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *