Més de 1.400 persones assisteixen al concert benèfic Rock & Law, que ha recaptat al voltant de 45.000 euros

Redacció.

Més de 1.400 persones van assistir ahir al vespre a la cinquena edició de Rock & Law, que se celebrava per primer cop a Barcelona (a la Sala Razzmatazz). La iniciativa ha recaptat prop de 45.000 euros entre la venda d’entrades i el patrocini d’alguns col·laboradors, que es destinaran íntegrament al projecte Cuidam de l’Hospital Sant Joan de Déu. El projecte Cuidam de l’Hospital Sant Joan de Déu treballa per fer possible que els nens i nenes de qualsevol racó del món aconsegueixin el tractament mèdic que necessiten i que el seu entorn no els pot oferir. Responsables del projecte calculen que amb aquesta recaptació es podran tractar tres casos Cuidam.

Rock And Law 2015

Rock & Law és una iniciativa promoguda per Clifford Chance, la Fundació Cuatrecasas, la Fundació Fernando Pombo, la Fundació Profesor Uría i Garrigues Fundación; que en aquesta ocasió organitzen l’acte conjuntament amb Baker & McKenzie, CMS Albiñana & Suárez de Lezo i Roca Junyent.

El concert ha estat presentat per Elsa Anka, Gisela Lladó i Octavi Pujades i els grups que hi ha participat són The LawSuits, de Baker & McKenzie i Clifford Chance; Control de Cambios, de CMS Albiñana & Suárez de Lezo; The Rocking Houses, de Cuatrecasas, Gonçalves Pereira; JC & The Dealbreakers, de Garrigues; Mind the GA&P, de Gómez Acebo & Pombo; Porfinviernes, de Roca Junyent; i Sujetos activos, d’Uría Menéndez.

Aquesta edició ha comptat amb patrocinadors com Banco Santander, Coca-Cola, l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Barcelona, Atipika Barcelona Real Estate, Thomson Reuters-Aranzadi, Carlos González Armesto photographer, Labuenasombra Producciones, Intelligence Bureau i Tikit, i la col·laboració d’Abstract, Álvaro Palacios, CLH, Derby Hotels, ESADE, InterMèdia Gabinet de Comunicació, KPMG Forensic, Merche Gaspar Transactional Track Record (TTR) i la Fundació Vila Casas.

Per tots aquells que no han pogut assistir-hi però volen fer un donatiu al projecte Cuidam, l’organització ha creat una Fila 0, en la que es poden fer aportacions fins el proper dilluns, 15 de juny, a les 00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *