Avui s’han posat en funcionament dos jutjats de reforç a Granollers

Redacció.
Avui s’han posat en marxa dos nous jutjats de primera instància de reforç a Granollers per pal·liar la gran càrrega de treball que pateixen els jutjats d’aquesta jurisdicció, gràcies a l’acord a què van arribar el Departament de Justícia i la Sala de Govern del TSJC.
 
Aquests jutjats disposen de jutges d’adscripció territorial del TSJC, i el Ministeri de Justícia hi destina dos secretaris de reforç. Per la seva part, el Departament de Justícia hi adjudica 16 funcionaris de l’Administració de justícia, dels quals tres són gestors; quatre, tramitadors, i un, auxili judicial, a cadascun dels jutjats.
 
D’altra banda, el Departament de Justícia, d’acord amb el compromís adquirit en el seu moment, ha fet les obres d’adequació dels espais disponibles dins l’edifici judicial. Aquestes instal·lacions ocupen part de la sisena planta de l’edifici dels Jutjats de Granollers, situat al carrer Josep Umbert, 24.
 
El pressupost de l’obra ha estat de més de 35.000 euros i, a part, s’ha adquirit el mobiliari dels dos jutjats, així com l’equip informàtic necessari per al seu funcionament.
 
Els nous jutjats de reforç acolliran tots els assumptes de família i incapacitats per fer front amb més eficàcia al volum de treball existent i poder treballar amb normalitat a tots els jutjats de primera instància de Granollers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *