Lluís Escoda Beltran, nou president de Joves Advocats de Catalunya

Redacció.

El passat dissabte dia 19 de setembre de 2015 va tenir lloc l’Assemblea de l’associació Joves Advocats de Catalunya (JAC) a l’Il·lustre Col.legi d’Advocats de Vic. Entre els punts de l’ordre del dia hi va destacar la celebració de les eleccions i proclamació dels nous càrrecs de la Junta Directiva de JAC.

(D’esquerra a dret, Mar Gimeno Menéndez, Tresorera; Tània del Moral Granados, Secretària; Lluís Escoda Beltran, President; i Mireia Martí  Fàbrega, Vicepresidenta.)
(D’esquerra a dreta, Mar Gimeno Menéndez, Tresorera; Tània del Moral Granados, Secretària; Lluís Escoda Beltran, President; i Mireia Martí Fàbrega, Vicepresidenta.)

Lluís Escoda Beltran, President del Grup d’Advocats Joves de Tarragona, va ser nomenat nou President de JAC; Mireia Martí i Fàbrega, Presidenta del Grup d’Advocats Joves de Vic, va ser nomenada nova Vicepresidenta; Tània del Moral Granados, Presidenta del Grup d’Advocats Joves de Girona,va ser nomenada nova Secretària i Mar Gimeno Menéndez, Presidenta del Grup d’Advocats Joves de Lleida, va ser nomenada nova Tresorera.

L’associació Joves Advocats de Catalunya, és una associació sense ànim de lucre que compta amb 18 anys d’història i està composada pels 14 Grups d’Advocats Joves de Catalunya, essent el seu objectiu principal la defensa dels drets i llibertats de l’advocacia jove catalana, servint com a punt de trobada dels joves advocats catalans.

1 comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *