Yúfera i Legarreta publiquen un nou llibre sobre el marc jurídic que regeix les Comunitats de Propietaris

Redacció.

Ley propiedad horizontal para todosEls advocats Pedro L. Yúfera i Marta Legarreta s’estrenen en la creació d’un llibre dirigit als propietaris d’immobles per tal que puguin afrontar les situacions que es deriven de viure en una comunitat de veïns.

Aquest és l’objectiu de “Guía Práctica de la Comunidad de Propietarios en Cataluña. Como evitar problemes legales con tus vecinos”, una obra que acaba d’aparèixer al mercat editorial i que explica de forma senzilla i entenedora el marc jurídic que regeix les comunitats de propietaris: “La llei de Propietat horitzontal”.

El llibre, a més, explica quins són els drets i deures del propietari  per tal que conegui quines accions pot dur a terme, com per exemple, com afrontar una junta amb els veïns, com es determinen les quotes de la Comunitat i en quins termes es pot impugnar un acord. També incorpora models per realitzar les actuacions més habituals en una comunitat de propietaris com són la convocatòria d’una junta, la realització d’una acta, els certificats de les comunitats, la reclamació al propietari morós, etc.

Tant Pedro L. Yúfera, exdegà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i autor de diferents obres jurídiques sobre arrendaments urbans i propietat horitzontal, com Marta Legarreta, que és també professora d’arrendaments urbans del Màster d’accés a l’advocacia per la Universitat Pompeu Fabra, destaquen la importància d’aquesta “Guia” com a obra imprescindible per evitar problemes legals amb els veïns i “poder viure en comunitat” a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *