Gordó recorda que Catalunya disposarà de la millor tecnologia per impulsar la Justícia sense papers

Redacció.
El conseller de Justícia, Germà Gordó, acompanyat del secretari general del Departament, Enric Colet, ha participat aquesta tarda en la reunió del Comitè Tècnic Estatal de l’Administració Judicial Electrònica – CTEAJE. A la sortida de la reunió, en declaracions als mitjans de comunicació, el conseller Gordó ha explicat que a Catalunya podrà començar “aquesta nova Administració de Justícia”, recolzada en les noves tecnologies, “d’una manera molt clara i mot diàfana”. El titular de Justícia ha recordat que “l’Administració de Justícia que comptarà amb millors tecnologies de tot l’Estat espanyol serà l’Administració de Justícia de Catalunya”.
 
En aquest sentit, Germà Gordó ha precisat que, el desenvolupament d’aquesta nova administració de l’Administració de Justícia telemàtica i sense paper, “serà d’una manera progressiva al llarg del primer semestre de l’any 2016”, tot i que ja estarà en marxa a partir de l’1 de gener de l’any vinent.
 
D’altra banda, el conseller de Justícia ha valorat la reunió com a  “molt positiva”, perquè ha servit per saber en quin punt estaven els tràmits per a què, a partir de l’1 de gener de 2016,  “tinguem una Administració de Justícia electrònica, que pugui funcionar telemàticament”. “En definitiva, una Administració de Justícia més moderna, d’acord amb els temps”, ha asseverat Gordó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *