La Revista Jurídica de Catalunya organitza unes jornades a l’ICAB per explicar les novetats sobre societats de capital

Redacció.

La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) organitza els dies 4 i 5 de febrer, al Saló d’Actes del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, unes jornades sobre dret mercantil que amb el títol ‘Reforma de les societats de capital i millora del Govern Corporatiu: balanç d’un any d’aplicació’ exposarà les novetats que s’han produït en l’àmbit de les societats de capital.

Aquestes jornades serviran, a més, com a presentació del llibre “Reforma de les societats de capital i millora del govern corporatiu: balanç d’un any d’aplicació”.

Les jornades, que s’han dividit en sis taules rodones, serviran per explicar els drets de socis, la impugnació d’acords socials, la retribució, deures i responsabilitat d’administradores de la mà d’advocats, magistrats i acadèmics experts en dret mercantil.

Inauguració, dijous 4 de febrer

La inauguració d’aquestes jornades es farà dijous 4 de febrer, a les 16h, i hi participarà el degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca Nadal; Josep-D. Guàrdia Canela, president de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya; Eugeni Gay Montalvo, director de la Revista Jurídica de Catalunya,  Daniel Vázquez Albert i  José Manuel Calavia Molinero; directors del llibre “Reforma de les societats de capital i millora del Govern Corporatiu: balanç d’un any d’aplicació’.

A continuació tindran lloc de forma successiva les taules rodones sobre “Junta general i drets de socis” (18h) i “Impugnació d’acords socials i casuística sobre impugnació d’acords i drets de socis” (19.30h).

Divendres 5 de febrer

La primera taula rodona del divendres 5 de febrer s’iniciarà a les 9h i servirà per abordar la “Remuneració dels administradors”. Les altres dues taules d’aquesta jornada es dedicaran a “Deures i responsabilitat d’administradors” (10h), i a la “Casuística sobre responsabilitat d’administradors” (11.45h).

A les 13h tindrà lloc la cloenda de les jornades a càrrec del director de la Revista Jurídica de Catalunya  i de Javier Moscoso del Prado, president del Consell editorial de Thomson Reuters Aranzadi. Tot seguit realitzarà una conferència cloenda el magistrat del Tribunal Suprem, Pedro Vela Torres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *