Rafael Espino Rierola, nou president del Tribunal Arbitral de Barcelona

Redacció.

RafaelEspino_presidentTAB (2)Rafael Espino Rierola, advocat i secretari de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha estat designat com a nou president del Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB).

El nomenament s’ha produït per unanimitat de totes les institucions que integren l’Associació Catalana per a l’Arbitratge, formada pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), el Col·legi de Notaris de Catalunya, el Consell de l’Advocacia Catalana, el Deganat de Catalunya dels Registradors de la Propietat i Mercantils, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

S’ha designat com a vicepresident del TAB al notari  Diego de Dueñas Álvarez i s’incorpora com a vocal a l’advocat José María Rojí Buqueras.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *