El GAJ Barcelona inaugura dues noves comissions al servei dels seus agrupats

Redacció.

Des del GAJ Barcelona han fet seva la dita de “any nou vida nova” i, aquest 2016, han donat per inaugurades dues noves comissions que tenen com a finalitat atorgar als seus agrupats de dues eines per al desenvolupament de la seva formació professional.

D’una banda, s’ha creat la Comissió de Normativa que es dedicarà a l’actualitat de les novetats legislatives i jurisprudencials més rellevants; centrarà els seus esforços en les normes amb rang legal de caràcter estatal, així com les aprovades pel Parlament de Catalunya.

L’activitat de la comissió de normativa es materialitza en la publicació amb caràcter trimestral de la “Butlleta d’Actualitat Jurídica”, publicació que pretén servir de plataforma de difusió de coneixements jurídics entre els joves advocats. La “Butlleta d’Actualitat Jurídica” s’estructura en les principals matèries del Dret (civil, mercantil, penal, laboral, administratiu i fiscal). Aquesta revista trimestral es publicarà en format electrònic i estarà disponible a la pàgina web del ICAB, on també es trobarà informació més detallada.

D’altra banda, el GAJ Barcelona ha creat la Comissió d’Emprenedoria que pretén donar suport a les necessitats d’aquells agrupats que tenen la inquietud d’iniciar una activitat empresarial, ja sigui relacionada amb el món jurídic o amb qualsevol altra activitat.

A efectes de canalitzar l’activitat d’aquesta nova última comissió, es crearà dins de la web del GAJ Barcelona un espai dedicat als joves emprenedors en el qual pot trobar-se, entre una altra informació, aquella dedicada a donar resposta als principals dubtes que sorgeixen a l’hora d’emprendre una activitat empresarial. Dins de la informació que conté aquest nou espai es pot destacar la creació d’una Guia de l’emprenedor i d’una bústia del emprendimiento, informació sobre els principals esdeveniments que s’organitzen a Catalunya, networkings, etc…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *