El GAJ Barcelona organitza una nova edició del concurs d’Oratòria Amadeu Maristany in memoriam

Redacció.

Cartell ORATORIA SRP16El dijous 11 de febrer de 2016, a les 19 hores, al Pati de Columnes, se celebrarà una nova edició del Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany In Memoriam, organitzat pel GAJ Barcelona.

Aquest concurs pretén posar a prova els dots d’oratòria de l’Advocacia Jove del Col·legi de Barcelona, tot mesurant el seu sentit de l’humor, imaginació jurídica, enginy, habilitats retòriques i, en general, la seva formació jurídica.

Pot concursar qualsevol membre agrupat del GAJ Barcelona, així com qualsevol alumne de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’any en curs, malgrat que encara no s’hagi col·legiat, i sempre que tingui l’honesta intenció de fer-ho en el futur.

En paraules del guanyador de l’ultima edició, Eloi Rodriguez, “participar a l’Amadeu Maristany és molt més que un concurs i molt més que qualsevol premi. A banda de retre homenatge a un company, és l’oportunitat que tenim tots els membres del GAJ Barcelona per expressar-nos a la nostre seu, l’ICAB, amb solemnitat i rigor jurídic, però també amb humor i talent.

“L’Amadéu Maristany és una manifestació de l’esperit democràtic del nostre col·legi. Quantes vegades l’any podem, nosaltres els agrupats, engegar un micròfon i parlar amb llibertat i passió, davant del públic, davant membres de la junta i davant d’oradors d’honor al Pati de Columnes? En tenim exactament una. L’11 de febrer. No la desaprofiteu”, ens exposa Eloi Rodriguez.

La inscripció per participar en Concurs d’Oratòria Amadeu Maristany In Memoriam es pot dur a terme per e-mail a l’adreça advocatsjoves@icab.cat, en què cal indicar les dades personals del concursant (nom, cognoms i número de col·legiat) i el tema sobre el qual versarà la seva exposició.

L’Orador d’Honor d’enguany serà l’Il·lustríssim Sr. Javier Junceda, Degà de la Facultat de Dret de la UIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *