L’ICAVOR impulsa el primer Postgrau de Mediació Professional en Dret

Redacció.

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers Vallès Oriental, ICAVOR, impulsa el primer Postgrau de Mediació Professional en Dret impartit per experts en mediació de diferents àmbits professionals i que abasta tots els àmbits de la mediació incloent la mediació penal.

Les principals senyes d’identitat d’aquest programa que inicia la seva primera edició el proper mes de març son 290 hores lectives eminentment pràctiques a través de l’innovador mètode de titulació progressiva que permet seguir itineraris personalitzats de formació amb un mòdul general comú i un enfocament cap a una de les professions més demandades.

És un programa compacte i funcional, de nou mesos de durada, en que la part d’especialització del contingut està estructurada en tres mòduls:

  • Mediació en els àmbits de dret privat: Civil i Mercantil
  • Mediació familiar
  • Mediació en l’àmbit penal

Aquest postgrau, pensat especialment per a professionals que volen actuar en les resolucions de conflictes personals, institucionals o comunitàries, i obtenir una sortida professional com a mediadors professionals, s’emmarca dins de l’estratègia del ICAVOR de proporcionar la formació especialitzada, impartida sempre amb un enfocament pràctic pels experts de referència i amb un clar focus cap a les necessitats reals de la societat i dels desenvolupament professional.

El Postgrau de Mediació Professional en Dret és una oferta formativa única dissenyada després d’un profund estudi sobre les necessitats reals de la resolució de conflictes i a partir de les experiències de professionals rellevants en el camp de la mediació.

Els seus objectius són ensenyar als alumnes a:

  • Conèixer el marc jurídic de la mediació
  • Conèixer els diferents tipus de mediació i identificar les actuacions requerides en cada cas;
  • Identificar situacions de conflicte i adquirir competències i habilitats per intervenir
  • Aprendre a gestionar el procés de mediació

El postgrau està coordinat per Carles García Roqueta, advocat i mediador, Joan Sendra Montes, tècnic del Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya, Elisabet Barnadas Vintró, advocat i mediadora d’Èxit Mediació, i Isabel Cabós, coordinadora de mediació i reparació penal de la Fundació AGI.

El postgrau està impartit per més de 30 professors amb una amplia experiència professional i docent que combinen visió plurisdisciplinar i el domini d’eines i mètode en resolució de conflictes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *