El CICAC organitza, a nivell estatal, el Primer Congrés Interprofessional sobre Mediació

Redacció.

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza a Sabadell, els dies 10 i 11 de març, el Primer Congrés Estatal Interprofessional sobre Mediació, dirigit a advocats i a tots els professionals vinculats a la Mediació. Serà la primera vegada que es reuneixen en un Congrés professionals de diferents àmbits per tractar sobre Mediació, amb l’objectiu d’abordar aquesta via alternativa de resolució de conflictes des de diferents perspectives. 

Sota el lema “Tu també ets Mediació: Tots ho som, tots hi som”, el Congrés va dirigit a persones mediadores en exercici, però també a professionals de tots els àmbits que sentin curiositat per saber què és la Mediació i vulguin començar a prendre contacte amb aquesta matèria. D’aquí que durant cadascuna de les jornades s’hagin previst simultàniament conferències centrals i tallers pràctics, perquè cada congressista, en funció dels seus coneixements en la matèria, esculli quina matèria li resulti més interessant i s’inscrigui i assisteixi, o bé a un o diversos tallers, o bé a les ponències centrals. La trobada tindrà lloc a l’Auditori de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, situat al carrer d’en Font, número 25, de Sabadell, els dies 10 i 11 de març de 2016, des de les deu del matí fins a les set de la tarda. L’assistència al Congrés permetrà acreditar catorze hores de formació continuada en mediació.

1 comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *