L’ICAB organitza un Mercat Solidari per recaptar fons per a projectes socials

Redacció.

mercat solidari
mercat solidari

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza el proper dilluns 15 de febrer, de 10 a 20h, un Mercat solidari (Mallorca 281) amb la participació d’una vintena d’ONG amb l’objectiu de donar informació dels projectes que duen a terme i recaptar fons a partir de la venda de productes. Aquesta iniciativa solidària arriba enguany a la IV edició i s’emmarca dins els actes commemoratius de Sant Raimon de Penyfort, patró de l’advocacia barcelonina.

Precisament enguany, l’ICAB ha ampliat l’horari d’obertura del Mercat per tal que el màxim nombre de persones puguin acostar-s’hi i comprar els productes oferts en els estands del “Mercat solidari de l’advocacia”. Precisament per incentivar les ventes, el Col·legi sortejarà 3 xecs regal per realitzar compres al centre comercial Diagonal-Mar entre totes les persones que hagin adquirit algun producte, ja que a totes elles se’ls lliurarà un número per participar en aquesta rifa.

Entre els estands participants del Mercat Solidari 2016 hi haurà el de la Fundació Degà Ignasi de Gispert, de la qual el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona és un dels seus patrons fundadors, i que té com a funció donar suport a advocats/des que bé per malaltia o altres circumstàncies requereixen d’ajuda en diferents àmbits.

Les ONG participants enguany són: Associació Marc Palmés – Nens de Katana; Fundació Cuidam (un programa de l’Hospital Sant Joan de Déu); Associació Estel Tàpia; Associació Projecte Nana; Organización internacional Aldeas Infantiles SOS de Cataluña; Creu Roja;Fundació Juan Bonal; Fundació catalana per a la paràlisi cerebral;Fundación Infantil por la protección familiar; Mans Unides; Sonrisas de Bombay; Fundació Miguel Gil Moreno; Fundació Guné; Fundació Degà Ignasi de Gispert; Associación de la enfermedad de DENT; Associació B-Polemic; Associació contra l’anorèxia i la bulímia; Fundació Altarriba; Asociación de Oncología Integrativa; Comissió per a la cooperació i el desenvolupament (0,7) de l’ICAB; Fundació TALITA; QS Más que Salud; Associació Cat Sya; AcidH. Integració i desenvolupament. Intel·ligència límit; Fundació amics de la gent gran.

La realització del Mercat Solidari és una més de les accions de responsabilitat social corporativa que realitza el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Cal recordar que l’ICAB participa i destina fons a diferents activitats solidàries. Així per exemple, cada any dóna el 0,7 del seu pressupost a projectes de caire jurídic que es realitzen en països empobrits o en vies de desenvolupament. Participa periòdicament en les campanyes de donació de sang de Creu Roja i de recollida de menjar per al Banc d’Aliments, amb la compra de caramels softfruit de la Fundació ‘Càncer y Vida’ i amb La Marató de TV3. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *