El Departament de Justícia rep el premi Qualitat de la Justícia 2015

Redacció.

La Direcció General de Modernització de l’Administració de Justícia ha estat guardonada en la sisena edició del premi Qualitat de la Justícia, que atorga el Consell General del Poder Judicial (CGPJ), en l’apartat a la millor iniciativa per a una justícia més eficaç, pel projecte “Implementar l’oficina judicial amb garanties d’èxit”.

El guardó, l’ha recollit aquest matí la directora general de Modernització de l’Administració de Justícia, Rosa Anna Castillo, en un acte organitzat a la seu del Consell General del Poder Judicial i presidit pel president del Tribunal Suprem i del CGPJ, Carlos Lesmes. Castillo ha tingut paraules d’agraïment per a tots els professionals que han contribuït a la modernització de la justícia a Catalunya.

La directora ha afirmat que “no hi ha cap procés de digitalització a Europa que tingui un abast comparable al de la justícia catalana. I, tot i que de vegades pot presentar alguns inconvenients en el dia a dia, és com fer obres a casa: es poden produir incomoditats, però són absolutament necessàries perquè la modernització de la justícia ha vingut per quedar-se”.

Castillo també ha destacat el gran esforç del Departament de Justícia en aquesta matèria, que enguany fa una inversió de set milions d’euros tot i l’actual escenari de contenció de la despesa.

Aquest és el primer premi que rep la Conselleria dins l’àmbit organitzatiu vinculat a la implementació de l’oficina judicial. En anteriors edicions, el Departament de Justícia va rebre quatre premis del mateix organisme per la tasca pionera en la implementació d’eines TIC a l’Administració de justícia.

Amb els premis Qualitat de la Justícia, el CGPJ reconeix les iniciatives dels òrgans judicials, administracions i entitats que més han destacat en la millora de la qualitat en el servei públic de la justícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *