Els Col·legis professionals lliuraran un Manifest en defensa dels drets dels refugiats al director de l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona

Redacció.

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, en la qual estan representades més de 100 corporacions de tots els àmbits professionals integrades per més de 250.000 col·legiats i col·legiades, ha elaborat un Manifest en defensa dels drets dels refugiats per tal de preservar els seus drets i al qual es poden sumar totes les Administracions, entitats públiques i privades, ONG, i tots aquells col·lectius i ciutadania que vulguin revertir la situació actual en què es troben els migrants. El president de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya , Oriol Rusca, lliurarà al director de l’Oficina de la Comissió Europea,  Ferran Tarradellas, aquest manifest. Rusca estarà acompanyat per una representació de diversos membres de la Junta Directiva de la Intercol·legial.

Aquesta acció s’emmarca dins la campanya amb el lema Vergonya, ni un minut més! Per una Europa de les personesper denunciar la situació infrahumana en què es troben les persones refugiades que arriben a sòl europeu. Una situació que s’ha agreujat arran del preacord assolit entre la Unió Europea i Turquia, que preveu expulsar a tots els que arribin irregularment a Grècia, inclosos els que fugen de guerres o pateixen persecució, com els refugiats sirians.

Igualment dins la campanya “Vergonya, ni un minut més! Per una Europa de les persones” s’han habilitat les etiquetes #solidaritatrefugiats i #refugiatsintercolcat per tal de mostrar a les xarxes socials el rebuig a la situació en què s’està tractant als refugiats i alhora per recollir totes les accions que s’estan duent a terme des de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *