El Col·legi d’Advocats de Granollers adquireix una nova seu col·legial

Redacció.

El passat dijous 31 de març, el Degà del Col·legi d’Advocats de Granollers va signar l’escriptura de compravenda de la que serà la nova seu col·legial dels advocats de Granollers i que es situarà al carrer Llevant, número 3 de Granollers.

plànol de la nova seu del Col·legi d'Advocats de Granollers.
Detall del plànol de la nova seu del Col·legi d’Advocats de Granollers.

Amb la compra de la nova seu col·legial, la Junta de Govern del Col·legi, encapçalada pel seu Degà, Josep Medina Padial, ha coronat un cim que s’ha assolit a base de molt treball i esforç. Concloses les obres de reforma, des de la Junta de Govern esperen que els companys advocats hi trobin un nou punt de referència i acolliment on poder treballar còmodament i gaudir plenament d’un major ventall de serveis de gran qualitat (despatxos, aulari, etc.), tota vegada que la nova seu donarà una major visibilitat al nostre col·lectiu, apropant-lo als ciutadans i a l’edifici judicial.

Després de signar l’escriptura de compravenda del local, el Degà Josep Medina, va subratllar la importància capital que comporta aquest fet històric: “els nous temps demanden una advocacia cada vegada més formada i tecnificada. Un edifici modern, amb instal·lacions modernes i actualitzades, permetrà oferir als companys els serveis que precisen per desenvolupar la seva professió en les condicions que la societat els exigeix. La nova seu satisfarà amb escreix aquestes exigències, tota vegada que projectarà el nostre col·lectiu envers la ciutadania. Ens hem de felicitar tots per l’adquisició d’aquest actiu de valor incalculable”, va declarar, tota vegada que va aprofitar per agrair als companys de la Junta de Govern del Col·legi l’esforç esmerçat, i a la CAIXA D’ADVOCATS, representada pel Sr. Jaume Ribero, la confiança dipositada en l’entitat, a la que ha concedit el préstec hipotecari per finançar la compra.

Signatura Compraventa Nova seu ICA Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *