L’ICAB acull del 13 al 16 d’abril la 10a edició de la ‘World City Bar Leaders Conference’

Redacció.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) acollirà des d’avui, 13 d’abril i fins al dia 16, la 10a edició de la World City Bar Leaders Conference.  Aquest acte reuneix a Barcelona als principals representants de l’Advocacia Internacional com la City of London Law Society, l’Ordre des Avocats de Paris, la Tokyo Bar Association, la Warsaw Bar Association, la Chicago Bar Association, la Shanghai Bar Association, la Philadelphia Bar Association i el Barreau de Montreal. Dins l’àmbit europeu destaca el Barreau de Bruxelles, enclavament estratègic i professionalment molt present en tots els projectes d’àmbit europeu, en especial en els que s’emmarquen dins el programa Horizon 2020, de la Unió Europea.

L’objectiu de la World City Bar Leaders Conference es posar en comú temes d’actualitat que afecten als advocats. Per aquesta edició s’han preparat tres blocs de conferències. El primer, que es durà a terme  el dijous 14 d’abril, porta per títol “La influència dels drets humans i el negoci sobre la tasca dels advocats,  una nova àrea d’interès per als Col·legis d’Advocats” i servirà per donar a conèixer l’experiència dels advocats i Col·legis d’Advocats del Japó, especialment en relació als socors i ajuda a les víctimes del terratrèmol i tsunami que va tenir lloc al Japó (davant la central de Fukushima) l’11 de març de 2011.

El segon bloc tindrà lloc el divendres 15 d’abril i versarà sobre “L’ascens dels proveïdors de serveis no regulats. Com han de respondre els Col·legis d’Advocats?  Donaran resposta a aquesta pregunta Jonathan Goldsmith, exsecretari general del CCBE (Consell de Col·legis d’Advocats d’Europa), Rafael Espino, secretari de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i Charles Corwin Coward, membre del Comitè de Desenvolupament Professional de la IBA (Internacional Bar Association) 

El darrer dia s’abordarà “L’impacte de la tecnologia en el treball dels advocats”. En aquest sentit es parlarà del paper dels Col·legis d’Advocats per ajudar als lletrats a mantenir-se al capdavant en aquesta matèria. Intervindran com a ponents Jani Trias, diputat de la Junta de Govern responsable de les Relacions Internacionals de l’ICAB i Péter Homoki, president del Comitè IT del CCBE.

La segona conferència d’aquest tercer bloc tractarà “L’impacte negatiu de la tecnologia en la tasca dels advocats” i tindrà com a ponent Yoshihisa Hayakawa, vicepresident del Comitè Internacional del Col·legi d’Advocats de Tòquio.

L’ICAB és membre de la World City Bar Leaders Conference des de l’any 2008 i aquest 2016 té l’honor d’albergar a la seva seu aquest fòrum internacional de l’advocacia com a Col·legi d’acollida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *