Neix Legal Reputation, la primera consultora de reputació i comunicació per al sector legal

Redacció.

Carlos García-León
Carlos García-León, fundador i soci director de Legal Reputation.

Conscients que la reputació s’ha convertit en un dels actius més preuats de qualsevol organització i que en el sector legal i els serveis professionals la reputació corporativa adquireix una dimensió encara major, Legal Reputation (www.legalreputation.net) neix amb l’objectiu d’assessorar en tot el procés reputacional: un diagnòstic inicial a partir de la percepció dels stakeholders clau i un pla estratègic amb solucions per construir, desenvolupar i protegir la reputació, i posar en valor els intangibles a través d’una comunicació proactiva i eficaç.

La nova firma compta amb un equip de sis consultors (Carlos García‐León, Marta Estévez, Teresa Blanco, Fernanda Escobar, Luis García Segura i Natalia Teixidor), i dos senior advisors (Ricardo Gómez Díez i Quique Rodríguez) que són juristes i experts en reputació i comunicació estratègica amb àmplia experiència en gestió d’intangibles, comunicació corporativa, mitjans de comunicació i anàlisis i recerca de mercat.

Creiem que el sector legal demanava una firma especialitzada en gestió d’intangibles, on unint l’experiència d’advocats, comunicadors, investigadors i periodistes, es donés resposta a les necessitats estratègiques dels despatxos d’advocats i institucions jurídiques. Per això, sumant especialització, coneixement i equip, hem decidit crear Legal Reputation”, explica el fundador i soci director, Carlos García‐León.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *