L’ICAB celebra el 30 de juny i l’1 de juliol el primer Congrés de l’Advocacia de Barcelona

Redacció.

L’ICAB realitzarà el 30 de juny i 1 de juliol el primer Congrés de l’Advocacia de Barcelona. Es tracta d’una iniciativa amb la qual aquesta Corporació vol facilitar als seus col·legiats/des formació gratuïta sobre temes d’actualitat jurídica de totes les branques del dret (civil, família, penal, fiscal i tributari, internacional, mercantil, laboral, administratiu, mediació, arbitratge i noves tecnologies), atès els constants canvis legislatius que es produeixen.

El Congrés de l’Advocacia de Barcelona és una acció que s’emmarca en el compromís constant de l’ICAB per oferir la millor i més eficaç formació, tant continuada com de reciclatge, per tal que els col·legiats disposin de les eines i les competències necessàries per defensar els drets des ciutadans.

Per aquest motiu s’han programat en un dia i mig més de 60 conferències, que impartiran advocats, jutges, magistrats i professors universitaris experts en les diferents àrees del dret. El dijous 30 de juny, des de les 10h es realitzaran cada hora o hora i mitja 8 conferències simultànies, de manera que fins a les 19h es faran un total de 40 sessions formatives, mentre que el divendres 1 de juliol s’impartiran 24 conferències, atès que en aquesta segona jornada del Congrés finalitzarà sobre les 14h. A través del següent enllaç es pot accedir a la graella de sessions que tindràn lloc.

Igualment a la Biblioteca s’impartiran diferents tallers formatius sobre matèries específiques de caire eminentment pràctic pel desenvolupament de l’advocacia. Conscients també de la importància que actualment té el treball en xarxa, s’habilitarà un espai per al networking, per tal que els advocats/des disposin d’un entorn propici per fer nous contactes professionals, intercanviar idees i generar noves col·laboracions.

La informació sobre les activitats del primer Congrés de l’Advocacia de Barcelona es pot consultar a través de www.congresadvocaciabcn.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *