Èxit de participació en el primer Congrés de l’Advocacia de Barcelona organitzat per l’ICAB

Redacció.

El primer Congrés de l’Advocacia de Barcelona s’ha clausurat amb 3.200 inscripcions a les més de 100 activitats formatives que s’han fet en el marc d’aquest Congrés, celebrat a la seu de l’ICAB els dies 30 de juny i 1 de juliol.

Congresentrada

El degà d’aquesta Corporació, Oriol Rusca, ha explicat que “el Congrés de l’Advocacia de Barcelona és una acció que s’emmarca en el compromís constant de l’ICAB per oferir la millor i més eficaç formació, tant continuada com de reciclatge, per tal que els col·legiats disposin de les eines i les competències necessàries per defensar els drets des ciutadans” i ha  afegit “que amb aquesta iniciativa s’ha acostat el Col·legi als advocats i advocades, als quals ha agraït la seva participació en els debats i conferències celebrades,  perquè és molt enriquidor compartir coneixements”.

Rusca també ha felicitat als advocats, jutges, magistrats i professors universitaris experts en les diferents àrees del dret (civil, família, penal, fiscal i tributari, internacional, mercantil, laboral, administratiu, mediació, arbitratge i noves tecnologies) que han impartit les conferències i que han permès a l’ICAB dur a terme aquesta “marató de sessions formatives en temps rècord” .

Per completar aquesta formació més teòrica, s’han impartit més de 30 càpsules,  de 30 minuts de durada, que han servit per respondre qüestions pràctiques que sorgeixen en l’exercici diari de l’advocacia, com per exemple, com cercar documentació jurídica per Internet? Com s’usa la signatura electrònica ACA? Com s’encara una entrevista de feina? Quines són les obligacions fiscals de l’advocat/da? Quines són les obligacions de l’advocat/da en matèria de protecció de dades?

Davant l’alt percentatge d’inscripcions rebudes, l’ICAB valora molt positivament tornar a repetir aquesta experiència l’any vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *