L’ICAVOR estrena nova seu col·legial

Redacció.

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers i el Vallès Oriental estrenava una nova seu el passat divendres dia 8 de juliol, en motiu de la celebració patronal de Sant Raimon de Penyafort. Aquesta està situada als baixos del número 2 del carrer Llevant, cantonada amb Josep Umbert de Granollers. Es tracta d’un espai més ampli amb una superfície útil de 417,55 metres quadrats, més visible i proper a l’edifici judicial. “Té espais oberts, de trobada, s’hi palesa la voluntat de transparència, i apropar el Col·legi a la ciutadania i els col·legiats. És la seu del Col·legi del segle XXI”, indicava el Degà Josep Medina i Padial.

acte-nova-seu

La nova seu va ser inaugurada per el Consellers de Justícia, Carles Mundó, junta amb altres autoritats com Victoria Ortega presidenta el Consejo General de la Abogacía Española, Oriol Rusca president del Consell de l’Advocacia Catalana i Josep Mayoral alcalde de Granollers.

Més tard, es va dur a terme la celebració de la festa de Sant Raimon de Penyafort, que va tenir lloc a la sala petita del Teatre Auditori de Granollers, on es va fer l’acte d’imposició de togues als nous membres del Col·legi, que en guany van ser Mireia Anglada, Miriam Balaguer, Raquel Bardella, Manuel Carreira, Joaquina Delgado, Daniel Ferrer, Maria Isabel García, Alejandro Pérez, Magdalena Pérez, Marta Reche, Francisco Toledo i Míriam Vallejos.

El col·legi va homenatjar Joan Mayol, pels seus més de 50 anys de professió, i Isabel Cuevas, Jesús Martínez Delicado, Joaquin Carrillo, Manuel Luis Martin i Luis Miguel Iserte, pels 25 anys de col·legiació.

Per últim, es va lliurar la Creu de Sant Raimon de Penyafort que concedeix el Ministerio de Justícia, a dos col·legiats del nostre Col·legi, Lídia Condal i Ricardo del Castillo, en reconeixement per la seva trajectòria professional, desenvolupament del Dret i col·laboració amb l’Administració de Justícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *