Alter Mútua tanca l’exercici 2015 amb un Marge de Solvència del 245%

Redacció.

El passat dia 29 de juny es va celebrar l’Assemblea General d’Alter Mútua dels Advocats, a la qual van estar convocats tots els mutualistes de l’entitat.

Pel que fa als aspectes econòmics i d’activitat de l’any passat, la Mútua va tancar l’exercici 2015 amb 130.000 pòlisses contractades i un creixement en primes facturades del 5,03% respecte l’exercici anterior. El nombre d’expedients tramitats per satisfer les indemnitzacions i serveis sol·licitats pels mutualistes va ser de prop de 190.000.

El President d’Alter Mútua, José-Félix Alonso-Cuevillas, adreçant-se a l’Assemblea General el passat 29 de juny.
El President d’Alter Mútua, José-Félix Alonso-Cuevillas, adreçant-se a l’Assemblea General el passat 29 de juny.

Cal destacar també el satisfactori resultat de l’exercici, que ha estat de 920.282,61 euros, una vegada deduït l’impost de societats. Igualment, els indicadors que mesuren la solvència i la solidesa de l’entitat, han experimentat un important creixement del seu superàvit durant els darrers anys, arribant el Marge de Solvència al 245%.

El pressupost per al exercici 2016 ha estat de més de 124 milions d’euros, suposant un increment del 12,85% respecte l’exercici 2015.

A més dels assumptes previstos estatutàriament, la Junta va sotmetre a la consideració dels mutualistes la introducció de determinades mesures per a millorar la qualitat dels serveis oferts als associats. Les mesures van ser acceptades per l’Assemblea, entrant en vigor immediatament les modificacions proposades dels Reglaments.

Pel que fa a la gestió de la Junta Directiva, s’informà també de les activitats institucionals dutes a terme durant l’exercici 2015, amb especial incidència al procés d’adaptació a l’entrada en vigor de la norma Solvència II i als actes commemoratius del 175è aniversari de la Mútua.

Tots els punts de l’Ordre del Dia van ser aprovats per unanimitat, fet que la Junta Directiva va agrair a tots els mutualistes assistents per la confiança dipositada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *