L’ICAB amplia la seva oferta formativa de màsters el curs 2016-2017

Redacció.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) amplia la seva oferta formativa de màsters el curs 2016-2017 per tal d’adequar-se a la demanda del mercat i els canvis que es produeixen en la societat. Per aquest motiu, a partir del proper mes d’octubre s’impartiran 10 màsters enlloc de set.

Els tres nous màsters que s’impartiran- el Màster en Dret i Gestió de l’Esport; el Màster en Dret de Família i Successions; i el Màster en Dret Laboral i Recursos Humans- se sumaran als que ja s’han realitzat durant els darrers anys:  Màster en Dret Fiscal; Màster en Mediació; Màster en Dret dels Negocis; Màster en Dret penal; Màster en Dret processal civil; Màster en propietat intel·lectual i industrial, Màster en dret de la societat de la informació- Especialització en Dret Digital i en auditories en protecció de dades i entorns tecnològics. 

La característica principal dels màsters és que les classes teòriques es combinen amb sessions eminentment pràctiques i que es faciliten horaris compatibles amb l’exercici de l’advocacia.

L’especialització és clau per a l’exercici de l’advocacia, per aquest motiu l’ICAB posa a l’abast d’aquests professionals la formació de qualitat i prestigi que els faciliti el bon exercici i assessorament al ciutadà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *