Abogados365, la nova app per trobar ajuda legal a la teva ciutat

Redacció.

Fa uns pocs dies parlàvem en El Jurista sobre la conveniència d’aparèixer en directoris jurídics. El mercat dels directoris a Espanya segueix en constant moviment, doncs, avui Abogados365 impulsa la seva nova app per localitzar amb major facilitat a un advocat.

Més de 160.000 persones visiten cada mes aquest portal amb l’objectiu de buscar solució a diferents situacions legals, no obstant això, des d’Abogados365 han volgut dinamitzar la recerca i localització d’advocats per part de clients amb el llançament de la seva pròpia app.

Conèixer els teus drets, trobar ajuda professional prop de tu, informar-te sobre temes legals i compartir les teves experiències personals sobre aquest tema amb una comunitat de gent que pugui recolzar-te podrà resultar molt més senzill, a partir d’avui, amb la nova app d’Abogados365.com.

Amb aquest desenvolupament mòbil Abogados365.com respon a la demanda dels seus usuaris i clients; “vam detectar que els usuaris buscaven una relació més propera i àgil amb els professionals. Això ens va portar a desenvolupar apps per als nostres diferents sectors per donar resposta a aquesta necessitat d’immediatesa”, afirma José Luis Ferrer, CEO d’Abogados365.com.

És interessant per a mi o per al meu despatx constar en l’app d’Abogados365?

Aparèixer en directoris jurídics és una tasca que ha de prendre’s de debò, sobretot per evitar un posicionament erroni del nostre despatx. Així mateix, una app com la d’Abogados365 pot ajudar, en gran manera, en la recerca de clients persones físiques, autònoms i petites pimes. En aquest sentit, la idiosincràsia d’aquesta app facilita que els clients et localitzin per la teva proximitat física, fet que pot resultar molt interessant, especialment, per a clients persones físiques en cerca d’assessorament en l’àmbit del dret civil, laboral o penal.

Com funciona l’app?

L’aplicació és completament gratuïta i permet:

  • Trobar els advocats que estan prop de tu mitjançant la geolocalització.
  • Escollir advocat consultant les opinions d’altres usuaris que han contractat al despatx.
  • Filtrar per especialitats, segons el tipus de cas a tractar.
  • Contactar per xat amb els advocats o a través d’una trucada telefònica amb la finalitat d’establir un primer contacte per demanar informació.
  • Rebre notificacions de les respostes a la sol·licitud al mateix moment en què es produeixin.
  • Plantejar preguntes i dubtes als experts de forma gratuïta, utilitzant la secció Consultori Online.
  • Informar-te sobre temes com el divorci, el dret laboral o la immigració consultant entre les més de 46.000 respostes i gairebé 700 articles publicats fins al moment.
  • Parlar amb altres persones i compartir casos i experiències a través del fòrum disponible.

L’app d’Abogados365 ja pot ser descarregada per iOS i Android en les tendes d’aplicacions d’App Store i Google Play.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *