S’obre una nova edició del Mentoring per a advocats joves; un servei únic de l’ICAB

Redacció.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), conjuntament amb el GAJ Barcelona, torna a posar en marxa el Mentoring; una iniciativa amb la qual es prestarà recolzament als joves advocats i advocades que s’inicien en l’exercici de la professió donant resposta als dubtes, necessitats o inquietuds que sorgeixen en el dia a dia al despatx sobre dret Laboral, Civil, Família, Penal, Administratiu i Mercantil-Concurs.

Com funciona el Mentoring?

anunci-mj-mentoring-01Consisteix en un treball de cooperació col·lectiva, que es porta a terme mitjançant reunions de petits grups de persones, supervisades i coordinades per un advocat/da mentor/a. Els usuaris plantegen els seus dubtes respecte a una matèria concreta del Dret, per tal de trobar o plantejar possibles solucions de forma conjunta.

En aquesta edició el Mentoring té una durada de vuit mesos, d’octubre 2016 a maig 2017. Les sessions, de dues hores de durada cadascuna d’elles, es duran a terme per matèries, de dilluns a dijous mensualment, en horari de 14h a 16h.

Per a l’Oriol Espar, membre del Comitè del GAJ Barcelona, aquesta nova edició del Mentoring “entre d’altres, vol fer incidència en proporcionar als lletrats un sistema de ‘networking’ i, també, en ampliar la base de Mentors que puguin prestar el servei”. “Des del GAJ Barcelona, com a “pares” del Mentoring, volem fer un seguiment molt de prop de l’activitat”, ens explica Espar.

“Estem segurs que es repetirà l’èxit d’anteriors edicions. La nostra intenció és obrir les mateixes àrees que en darreres ocasions i, inclús, alguna de nova. L’ICAB ha fet una gran campanya de difusió que, estem segurs, ens ajudarà molt”, relata l’Oriol Espar.

Des del seu inici, el Mentoring ha tingut una gran rebuda per part dels col·legiats de l’ICAB, tal com ens explic l’Oriol Espar, amb el servei de Mentoring “es tractava de donar resposta a una demanda d’uns col·legiats que ja havia adquirit una massa crítica suficient per atendre-la i, no obstant, no estava coberta”.

A més, (el Mentoring) continua essent un servei molt innovador i diferenciat d’altres del propi Col·legi i, per descomptat, únic de l’ICAB”, conclou Espar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *