El Ministeri de Justícia premia la trajectòria de Carlos Berruezo

Redacció.

carlos-berruezoEl president del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Lleida i Girona, Carlos Berruezo, rep aquesta tarda, de mans de la secretària d’Estat de Justícia, Carmen Sánchez-Cortés, la Creu Distingida de 2a Classe de l’ordre de San Raimon de Penyafort.

A l’acte assistirán el conseller de Justícia de la Generalitat, Carles Mundó i el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jesús María Barrientos.

Aquest guardó se li concedeix per una trajectòria professional orientada al servei. Carlos Berruezo s’ha especialitzat en la resolució de conflictes col·lectius i la negociació de convenis. El premi reconeix també l’esperit innovador de Carlos Berruezo que va introduir, fa més de vint anys, les auditories laborals com a eina de millora en la prestació de serveis a empreses. Berruezo sempre ha defensat el paper rellevant que tenen els graduats socials en la resolució de conflictes socials i el seu rol de servei a la societat.

L’entrega es realitzarà dins l’acte en el qual 40 nous graduats i graduades socials rebran la seva toga com a símbol de la seva incorporació al Col·legi de Graduats Socials de Barcelona i de l’inici de la seva activitat en els tribunales del Social, com a juristes experts en l’àmbit laboral i de la Seguretat Social. Actualment el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, Lleida i Girona agrupa 2.500 professionals.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *