Àrbitres europeus i americans participaran en el IV Congrés Internacional d’Arbitratge que organitza l’ICAB

Redacció.

Àrbitres de Finlàndia, Alemanya, Estats Units, Argentina, Holanda, Suïssa, França, Perú i España participaran com a ponents a la IV edició del Congrés Internacional d’Arbitratge, que se celebrarà els dies 10 i 11 de novembre a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. El lema d’aquesta edició és ‘The Twilight zone: public order and the boundaries of arbitration’ (La zona crepuscular: l’ordre públic i els límits d’arbitratge).

Inauguració

PROGRAMAcat-cast-ing.okbajaLa inauguració del congrés serà el dijous 10 de novembre, a les 16.30h i anirà a càrrec del degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Oriol Rusca, pel president del Tribunal Arbitratge de Barcelona i secretari de l’ICAB, Rafael Espino, pel conseller de justícia de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó i el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jesús Maria Barrientos

A continuació tindrà lloc la primera taula del congrés, que versarà sobre “l’ordre públic vessant formal” i  hi participaran com a ponents Ma. Eugènia Alegret, magistrada de la Sala del civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya; i els advocats i àrbitres Patricia Saiz,  Aapo Saarikiri i Andrea Leufgen. Serà moderada per César Rivera, advocat i àrbitre.

Divendres 11 de novembre

El divendres 11 de novembre la jornada s’iniciarà amb la segona taula, prevista per a les 9.30h, i que servirà per analitzar el Dret de la Unió Europea i l’arbitratge. Intervindran com a ponents els advocats i àrbitres Víctor Ferreres, Juan Pablo Argentato, Albert Marsman i Thomas Lieflaende. El debat serà moderat per l’àrbitre i advocat Cristian Gual.

A les 12h se celebrarà la tercera taula que tractarà sobre l’administració i l’àrbitre. En aquesta taula hi participaran els advocats i àrbitres Franz Kundmüller Caminiti; Manuel Rivero; Eduardo Silva Romero i Víctor Mercedes i serà moderada per l’àrbitre i advocat Jean Marie Vulliemin.

La darrera taula del Congrés abordarà com resoldre els conflictes de propietat intel·lectual amb l’arbitratge. En aquesta ocasió els ponents seran els advocats i àrbitres Carolina Pina, Ignacio de Castro, Helena Suárez, Clifford Hendel. Moderarà l’acte Deva Villanúa, àrbitre i advocada.

La clausura del Congrés anirà a càrrec de Rafael Espino, secretari de l’ICAB i president del TAB.

Amb aquesta nova edició el Congrés Internacional d’Arbitratge de l’ICAB és consolida i es configura com un referent per a tots els professionals d’aquest àmbit i com a centre de referència per a l’estudi i la promoció de l’arbitratge internacional en l’àmbit mercantil i comercial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *