I edició dels Premis El Jurista 2017

Redacció.

El proper 20 de maig del 2017 farà 5 anys que l’equip d’El Jurista va iniciar aquesta aventura. Durant aquests 5 anys hem passat per moltes fases diferents: remodelació dels webs, expansió al mercat de parla castellana amb la versió eljurista.eu, nou enfocament de les seccions…

I tots aquests passos els hem fet gràcies a tota la gent que en algun moment o altre del camí ha cregut en el nostre projecte -els nostres lectors, els nostres sponsors, les institucions públiques i privades…- però en especial, gràcies a tota aquella gent que ha dedicat part del seu temps lliure a compartir els seus coneixements amb nosaltres i ho han fet a través dels articles que el nostre equip editorial s’ha encarregat de coordinar i publicar a les nostres webs.

I és precissament per això, per tota la gratitud que tenim envers als nostres col·laboradors, que des de l’equip d’El Jurista ens complau comunicar-vos que en motiu del cinquè aniversari del diari, inaugurem els I PREMIS EL JURISTA.

Premis El Jurista

Aquests premis consistents en una recompensa econòmica es lliuraran en una cerimònia que tindrà lloc al maig del 2017 en motiu de la celebració del cinquè aniversari i premiaran tres categories diferents:

  • Article més ben valorat: per escollir l’article guanyador, cada director editorial proposarà un del articles publicats a la selva secció i la Junta Directiva es reunirà posteriorment per escollir un guanyador entre tots els candidats.
  • El collaborador més productiu: major nombre d’articles publicats.
  • El collaborador més llegit: sumant totes les visites registrades en els seus articles.

Els articles que competiran en aquesta primera edició seran aquells publicats entre el 7 de novembre de 2016 i el 6 de maig de 2017, així que tots hi sou a temps de participar!

Aquesta iniciativa neix amb la intenció d’instaurar-se a casa nostra i poder ampliar el nombre de categories premiades de cara la segona edició.

Estigueu atents a les nostres publicacions als portals web i a les actualitzacions a les xarxes socials on hi som presents -Facebook, Twitter i Linkedin- per conèixer tots els detalls de la cerimònia!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *