María Aventín: “És un orgull que el GAJ Barcelona hagi arribat als seus 50 anys”

Redacció.

El Grup de l’Advocacia Jove (GAJ) de l’ICAB celebra enguany el seu 50è aniversari. Per aquest motiu ha organitzat diferents actes, entre els quals cal destacar la trobada institucional que ha mantingut una representació del GAJ, presidida per Maria Aventin amb el conseller de Justícia, Carles Mundó, o la que mantindrà el proper dilluns, 28 de novembre, a les 17h, amb el ministre de Justícia, Rafael Català.

taularodonagajimg_2752

En el marc de la trobada amb el conseller, Aventín ha assenyalat que “és un orgull que el Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona hagi arribat als seus 50 anys  comptant generació rere generació amb advocats i advocades il·lusionats per exercir una professió que  defensar un material tan sensible com és el dret de defensa de les ciutadans”. També ha ressaltat que el GAJ segueix defensant amb valentia i passió els drets dels advocats i advocades joves, ja que són una veu important tant dins el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona com dins d’una societat globalitzada.

També en el marc dels actes commemoratius del GAJ, s’ha celebrat aquest matí la taula rodona GAJ: ‘Comissions de Relacions amb l’Administració de Justícia i la transformació digital de l’advocacia’, en la qual han participat com a ponents, la degana emèrita, Sílvia Gimenez-Salinas, la diputada de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Eva Pous i Raventós i l’advocat Rodolfo Tesone. La presidenta del Grup de l’Advocacia Joves, María Aventin, ha moderat la taula amb la presència també d’Oriol Rusca, degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. A la fila zero han estat presents el diputat responsable del GAJ, Josep Llàcer i altres degans emèrits.

Aquest vespre agrupats del GAJ i altres advocats que n’havien format part soparan plegats per commemorar que el passat 23 de novembre el Grup de l’Advocacia Jove de Barcelona va complir 50 anys. Cal recordar que han format part del GAJ la majoria dels col·legiats exercents de l’ICAB i actualment compta amb 5.683 agrupats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *