L’ICATER entrega els seus Premis DDHH 2016 a l’advocat Joaquim Badia Tobella i a l’activista Josep Martí Cardús

Redacció.

Enguany tindrà lloc la segona edició dels Premis Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa, que s’entregaran el proper divendres 16 de desembre a les 19:00 hores novament a la Masia Freixa de Terrassa.

Amb aquesta segona edició l’ICATER aposta per seguir commemorant el dia dels Drets Humans amb un guardó que atorga a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, en reconeixement a la seva tasca. Aquest any el col·legiat premiat per haver defensat algun justiciable en un assumpte vinculat als Drets Humans és Joaquim Badia i Tobella, mentre que per les persones o institucions de l’àmbit territorial col·legial distingits per la defensa dels Drets Humans el guardonat és Josep Martí i Cardús.

En el mateix acte, també, s’entregarà el Diploma del Torn d’Ofici 2016 a l’advocat Joan Carles Querol Allepuz, per la seva trajectòria en l’àmbit de la Justícia Gratuïta. Alhora, Òscar Camps, de Proactiva Open Arms, i la periodista del Diari Ara als països àrabs Cristina Mas oferiran una conferència; i conclourà l’acte amb una actuació musical a càrrec del grup “Oasi al Mar”.

L’entrega del Premi s’emmarca en la Quinzena dels Drets Humans que l’ICATER organitza a través de la seva Comissió de Drets Humans juntament amb altres entitats com:

  • Fundación Abogacía i l’Ajuntament de Terrassa, amb l’Exposició “#DretsRefuciats: 11 vides en 11 maletes” (del 25 de novembre al 14 de desembre).
  • L’Ajuntament de Rubí, amb un acte que tindrà lloc a l’Auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler a les 19:00 hores del dia 13 de desembre amb una conferència sobre el Dret al Refugi amb la presència d’activistes de Proactiva Open Arms i un concert de l’orquestra infantil de l’Escola de Música de Rubí.
  • El Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’exposició fotogràfica “Catalunya bombardejada” a l’Espai Fotoclub del Centre Cultural de Terrassa (del 2 al 31 de desembre).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *