Mara Monreal, nova Presidenta de CEAJ

Per A. Salvador.

Avui, 17 de desembre de 2016, ha estat escollida a Múrcia la nova Presidenta de la Confederació Espanyola d’Advocats Joves (CEAJ). Mara Monreal s’ha alçat amb la victòria en les presents eleccions a la Comissió Executiva de CEAJ enfront de les candidatures encapçalades per Rosa Manrubia i Ahinoa Franco.

Fotografia dels membres de la nova Comissió Executiva de CEAJ.
Fotografia dels membres de la nova Comissió Executiva de CEAJ.

Mara Monreal, nova presidenta de CEAJ

Mara MonrealLa nova presidenta de CEAJ, Mara Monreal, és advocada en exercici de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Màlaga i Secretària del GAJ Màlaga. En una recent entrevista a El Jurista durant la seva campanya a les eleccions a presidenta de CEAJ, Mara ens va exposar que una de les seves motivacions per representar a la Confederació Espanyola d’Advocats Joves és que “CEAJ sigui un instrument real i útil per tots aquells que comencin la professió”.

La nova Presidenta de CEAJ, al costat dels seus companys de la candidatura Construint Advocacia, ha vingut per lluitar i treballar àrduament per l’advocacia jove espanyola. Tal com va expressar a El Jurista, el seu esperit “és de lluita i treball, amb ells pensem estar presents en la societat i canviar els estereotips creats”.

La recentment proclamada Presidenta de CEAJ està preparada per defensar els interessos de l’advocacia jove. Monreal, així ho va exposar a aquest diari en una recent entrevista, afirmant que “faré tot el que estigui a la meva mà i que no excedeixi dels meus principis i moral. Si perdo els meus principis i la meva moral no seria ningú. Veritat, informació, participació i unió”.

Al costat de Mara Monreal, al capdavant de la Comissió Executiva, l’acompanyaran Erika Ruiz Ferrero (Vicepresidenta), Alba Tàsies Grañó (Secretaria), Garbiñe Gorostiza Vicario (Tresorera), Jesús Asenjo García (Vocal 1er), Laura Sánchez Murillo (Vocal 2n), Inés Blanco Hernández (Vocal 3er), Juan Calle Martín (Vocal 4rt) i Marcos Javier Espejo Rosa (Vocal 5e).

Alba Tàsies Grañó, escollida secretària de CEAJ

Alba TàsiesL’advocada Alba Tàsies, ha estat escollida secretària de CEAJ. Alba Tàsies és membre del Comitè del GAJ Barcelona i concorria a les presents eleccions, conjuntament, a la candidatura “Compartim Expectatives. Avancem Junts” liderada per Rosa Manrubia. No obstant això, les agrupacions d’advocats joves de tota Espanya han volgut confiar en Alba Tàsies perquè formi part de la nova Comissió Executiva de CEAJ, liderada per Mara Monreal, com a Secretària. L’elecció de l’Alba com a Secretària de la nova Comissió Executiva de CEAJ, independentment de la candidatura amb la qual concorria, no pot més que parlar bé de la confiança dipositada en ella per part de tota l’advocacia jove espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *