Èxit dels XV Premis Taronja i Llimona del GAJ Barcelona

Redacció.

Durant la nit d’ahir, la sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) va ser testimoni dels XV Premis Taronja i Llimona que organitza i lliura anualment el Grup d’Advocats Joves de Barcelona (GAJ Barcelona) als jutges i oficines judicials del partit judicial de Barcelona.

Els Premis Taronja i Llimona es van crear l’any 2002 amb l’objectiu de valorar, des d’una vessant lúdica el tracte que reben els advocats en els diferents jutjats de Barcelona.

Premios Taronja i Llimona - GAJ Barcelona - Foto 3

Per a María Aventín, Presidenta del GAJ Barcelona, aquests premis “pretenen donar a conèixer, en clau d’humor, com és la percepció dels joves advocats respecte al tracte rebut per part dels jutges, així com de les oficines judicials dels diferents ordres jurisdiccionals del partit judicial de Barcelona”.

“Aquests premis no valoren la capacitat tècnica o el coneixement jurídic dels nostres companys del poder judicial. Tot lo contrari, amb aquests premis volem agrair als jutges i al personal de l’Administració de Justícia de Barcelona el bon tracte rebut durant el nostre dia a dia en els jutjats o alertar-los de que podríem millorar una mica més la nostra relació”, exposa Aventín.

Premios Taronja i Llimona - GAJ Barcelona - Foto 2

Els Guanyadors dels Premis Taronja i Llimona

En la present edició dels Premis Taronja i Llimona, es van alçar amb el Premi Llimona, l’Oficina Judicial del Jutjat de Primera Instància nº 44 i el seu jutge; l’Oficina Judicial del Jutjat del Mercantil nº 10 i el Jutge del nº 4; l’Oficina Judicial del Jutjat d’Instrucció nº 12 i el Jutge del nº 15; l’Oficina Judicial Penal nº 28 i el Jutge del nº1; l’Oficina del Jutjat Social nº 25 i el seu Jutge, i, finalment, l’Oficina Judicial del Contenciós-Administratiu del nº 17 i el seu Jutge.

Així mateix, es van alçar amb el Premi Taronja, l’Oficina del Jutjat de Primera Instància nº 48 i el seu Jutge; l’Oficina Judicial del Jutjat del Mercantil nº 5 i el seu Jutge; l’Oficina Judicial del Jutjat d’Instrucció nº 29 i el seu Jutge; l’Oficina Judicial penal nº 22 i el seu Jutge; l’Oficina del Jutjat social nº 10 i el Jutge del nº 33, i, finalment, l’Oficina Judicial del Contenciós-Administratiu del nº 9 i el Jutge del nº 16.

Al lliurament dels XV Premis “Taronja i Llimona” van assistir gran part de l’Administració de Justícia del partit judicial de Barcelona, així com multitud d’advocats i advocades joves membres al GAJ Barcelona, els quals van ser acompanyats pel Diputat de la Junta de Govern del ICAB, Josep Llàcer Morell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *