La Junta de Govern de l’ICAT pel mandat 2017-2021 es constitueix renovant la meitat dels seus membres

Redacció.

La nova Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona s’ha constituït aquesta tarda, després que el passat 20 de desembre la candidatura liderada per Manel Albiac sortís vencedora a les eleccions celebrades a la institució.

Els comicis van suposar la reelecció d’Albiac com a Degà. La nova Junta renova 7 dels seus quinze membres, consolidant l’aposta per l’obertura dels òrgans de govern de l’ICAT al conjunt dels professionals del dret de la seva demarcació territorial. La nova Junta manté la combinació entre joventut i experiència que ja va caracteritzar el mandat 2013 – 2017.

NP constitució junta govern

Durant l’acte, el Albiac ha agrait als membres sortints la seva aportació en aquests darrers anys, en els que Albiac ha destacat que ‘hem reeixit en el nostre propòsit d’implantar una nova manera de gestionar la institució, basat en la racionalització de la despesa, la proximitat als col·legiats i el reforç dels serveis que els oferim, un model en el que pretenem aprofundir en aquests propers anys’.

En aquest sentit, Albiac ha subratllat també que ‘hem de continuar obrint el Col·legi als professionals del dret, perquè la institució sigui de tots i tothom hi participi’. La composició de la Junta de Govern per aquests 4 anys és la següent:

Manel Albiac Cruxent – Degà
Julio de Parellada Durán – Vicedegà
Maite Jiménez González – Diputada Segona
Rocío de Mantaras Macián – Diputada Tercera
Javier Gutiérrez Martín – Diputat Quart
Marta Virgili Rabinad – Diputada Cinquena
Ramon Setó Andreu – Diputat Sisè
Ramon Maria Sans Ballart – Diputat Setè
Lorenzo Santos Núñez – Diputat Vuitè
Alberto García Rodríguez – Tresorer
Irma Roldán Mazana – Bibliotecària
Estela Martín Urbano – Secretària
Ester Girol Palet – Vocal del Vendrell
Jennifer Macía Morilla – Vocal del Vendrell
Fina Méndez Higuero – Vocal de Valls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *