Manolo Hernández, pren possessió com a conseller del Consell de l’Advocacia Catalana

Redacció.

El nou degà del Col·legi d’Advocats de Sabadell, Manolo Hernández, va prendre possessió ahir com a nou conseller del Consell de l’Advocacia Catalana. Hernández relleva en el càrrec al degà sortint, Juan Antonio García Cazorla, que ha format part durant els darrers vuit anys del Consell que representa els catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya.

FOTO1

Manolo Hernández és el nou degà del Col·legi d’Advocats de Sabadell des del mes de desembre, després de resultar escollit en les eleccions celebrades al Col·legi de Sabadell el dia 13 de desembre. Hernández relleva el degà sortint, Juan Antonio García Cazorla, que durant els darrers vuit anys ha format part del Consell de l’Advocacia Catalana. El nou degà de Sabadell ha pres possessió com a conseller en el decurs del plenari celebrat ahir pels degans dels catorze Col·legis d’Advocats de Catalunya a la seu de la institució, a Barcelona, durant el qual el president, Carles McCragh, li ha imposat la Medalla del Consell de l’Advocacia Catalana.

Nascut a Hervás (Cáceres), Hernández es va llicenciar en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1980. Especialitzat en Dret Civil, exerceix com advocat en el seu propi bufet, a Sabadell, i també presta els serveis de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *