Neix JDA de la fusió de quatre despatxos professionals en l’àmbit de l’assessoria legal, fiscal i empresarial

Redacció.

JDA Assessors i Consultors Professionals, JDA Vallbona, CET Consultors i Assessoria Llort, han decidit fusionar-se per ampliar les seves competències i àmbit d’acció i convertir-se així en el novè despatx de serveis professionals més gran de Catalunya en volum de negoci i nombre de treballadors.

La firma disposa d’oficines a Barcelona, Granollers i Sabadell, obrirà en els propers mesos una nova seu a Madrid, comptarà amb més de 85 professionals, dels quals 31 són advocats, i preveu situar la seva facturació en més de 6 milions d’euros a l’any.

JDA-espais 25

La fusió permetrà disposar d’una major oferta de serveis professionals i una millor distribució territorial amb les tres oficines actuals, comptant amb nou despatx al centre de la capital catalana (C / Balmes, 49), que serà dirigit pel fiscalista Joan Anton Sánchez Carreté, fundador de CET Consultors, el qual se suma als que ja tenia JDA a Granollers i Sabadell. JDA Assessors i Consultors Professionals va ser fundada fa trenta anys per l’economista Joan Díaz, a Granollers, director general de la nova empresa, que amb aquesta operació es veurà particularment reforçada en matèria d’assessoria fiscal.

JDA té el propòsit de potenciar els seus valors de proximitat a un client amb projecció internacional, al qual ofereix serveis globals de qualitat i un alt nivell d’utilització de les noves tecnologies.

La firma forma part de la xarxa internacional de despatxos SFAI, present a 65 països que reuneix més de 200 despatxos i 3.000 professionals. JDA va promoure la creació d’SFAI Spain, una delegació d’aquesta xarxa internacional nascuda el 2015 a la qual s’han anat afegint diversos despatxos professionals espanyols de referència. Joan Díaz, director general de JDA, és vicepresident primer de SFAI Internacional, director de les firmes associades de SFAI a Amèrica Llatina i forma part del seu Comitè Europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *