Pablo Salvador Coderch, candidat a magistrat de la Sala Primera del Tribunal Suprem

Redacció.

El Ple del Consell General del Poder Judicial debatrà i votarà aquest pròxim dijous quin candidat ocuparà la plaça de magistrat de la Sala Primera del Tribunal Suprem, corresponent al torn de juristes de reconeguda competència, vacant per la renúncia a la Carrera Judicial d’Ángel Fernando Pantaleón Prieto.

Els 31 aspirants que van optar a la plaça van comparèixer el passat 10 de gener a la seu del CGPJ per exposar el seu currículum, després del qual la Comissió Permanent va acordar elevar al Ple, sense ordre de preferència, les següents candidatures:

  • Ana Belén Campuzano Laguillo, catedràtica de Dret Mercantil
  • Juan Damián Moreno, catedràtic de Dret Processal
  • Juan Luis Gómez Colomer, catedràtic de Dret Processal
  • Carlos Lasarte Álvarez, catedràtic de Dret Civil
  • María de los Ángeles Parra Lucán, catedràtica de Dret Civil
  • Pablo Salvador Coderch, catedràtic de Dret Civil

El vocal José María Macías no participarà en l’elecció del magistrat de la Sala Primera, en entendre que concorre causa d’abstenció a causa de la seva condició de soci de Cuatrecasas amb la qual l’últim dels candidats manté una relació laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *