Pablo Salvador Coderch, candidat a magistrat de la Sala Primera del Tribunal Suprem

Redacció.

El Ple del Consell General del Poder Judicial debatrà i votarà aquest pròxim dijous quin candidat ocuparà la plaça de magistrat de la Sala Primera del Tribunal Suprem, corresponent al torn de juristes de reconeguda competència, vacant per la renúncia a la Carrera Judicial d’Ángel Fernando Pantaleón Prieto.

Els 31 aspirants que van optar a la plaça van comparèixer el passat 10 de gener a la seu del CGPJ per exposar el seu currículum, després del qual la Comissió Permanent va acordar elevar al Ple, sense ordre de preferència, les següents candidatures:

  • Ana Belén Campuzano Laguillo, catedràtica de Dret Mercantil
  • Juan Damián Moreno, catedràtic de Dret Processal
  • Juan Luis Gómez Colomer, catedràtic de Dret Processal
  • Carlos Lasarte Álvarez, catedràtic de Dret Civil
  • María de los Ángeles Parra Lucán, catedràtica de Dret Civil
  • Pablo Salvador Coderch, catedràtic de Dret Civil

El vocal José María Macías no participarà en l’elecció del magistrat de la Sala Primera, en entendre que concorre causa d’abstenció a causa de la seva condició de soci de Cuatrecasas amb la qual l’últim dels candidats manté una relació laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.