L’ICAB celebra demà un Concert solidari amb grups musicals integrats per advocats

Redacció.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) realitzarà un Concert Solidari aquest dijous 9 de febrer, a les 21.30h, al Centre de Formació de la Corporació. Hi participaran grups musicals que estan integrats per advocats i advocades col·legiades de l’ICAB, com són  Sonors, Imperio de la Ley, La banda líquida, Deep Blues i a més, de la Coral.

El concert oferirà als assistents una hora de música ininterrompuda en un ambient festiu. A més, en acabar aquest es podrà demostrar el talent musical participant en el karaoke. El concert està obert a tota la ciutadania.

Per assistir-hi, caldrà fer un donatiu de 5 euros, a benefici de la Fundació Degà Ignasi de Gispert, entitat creada l’any 1999 per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), la Caixa d’Advocats i Alter Mútua dels Advocats amb l’objectiu de realitzar obra social per als col·legiats/des i els seus familiars. El donatiu dóna dret a 1 invitació al concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *