L’ICAB acull un Mercat Solidari per recaptar fons per a projectes socials

Redacció.

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza el proper 13 de febrer, de 10 a 20h, la V edició del Mercat solidari (Mallorca 283). A través d’aquesta iniciativa diferents entitats i ONG disposaran d’un estand des del qual podran facilitar als ciutadans que s’hi acostin informació dels projectes que duen a terme i recaptar fons a partir de la venda dels seus productes de marxandatge.

Aquesta iniciativa solidària s’emmarca dins els actes commemoratius de Sant Raimon de Penyafort, patró de l’advocacia barcelonina.

Les ONG participants enguany són: Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral; Fundación Juan Bonal; Associació Marc Palmes-Nens de Katana; Associació Projecte Nana; Fundació Sant Pere Claver; Associació Pro-Activa Open Arms; Creu Roja; Fundació Aldees Infantils SOS Catalunya; Asociación de la Enfermedad Dent – (ASDENT); Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (ACIDH); ONG Gesta Africa; Fundació Amics de la Gent Gran; Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibriomiàlgia i d’altres Síndromes de Sensibilització Central (ACAF); Fundació Degà Ignasi de Gispert i Organización Humanitaria Care Highway International

El Mercat Solidari de l’ICAB obrirà les seves portes, de 10 a 20h, per tal que totes les persones que vinguin a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i concretament al Pati de Columnes, puguin conèixer de primera mà els projectes d’aquestes entitats.

Precisament per ajudar a incentivar les ventes, l’ICAB sortejarà 3 xecs regal per realitzar compres al centre comercial l’Illa Diagonal entre totes les persones que hagin adquirit algun producte, ja que a totes elles se’ls lliurarà un número per participar en aquesta rifa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *