Red Points i UIC Barcelona s’uneixen en favor de la formació en ciberdelinqüència i propietat intel·lectual

Redacció.

L’empresa catalana de seguretat informàtica Red Points i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) s’han unit en favor de la formació en ciberdeliqüència i de la propietat intel·lectual. Així es va fer efectiu ahir en un conveni que han signat les dues organitzacions.

L’objectiu del conveni és fomentar una nova cultura de la protecció dels drets de propietat intel·lectual i industrial. La firma se centra de en especial en la col·laboració de Red Points amb el Màster en Ciberdelinqüència i el Màster Europeu en Dret dels Negocis i de la Propietat Industrial i Intel·lectual que oferta UIC Barcelona.

Arran del conveni, els alumnes de ambdós màsters podran fer pràctiques a l’empresa catalana de seguretat informàtica. Així mateix, Red Points col·laborarà en jornades i altres actes acadèmics que la universitat organitzi en relació amb la ciberdelinqüència i la propietat industrial i intel·lectual.

A la firma del conveni han estat presents la consellera delegada de Red Points, Laura Urquizu, i la secretaria general de UIC Barcelona, Belén Castro. Laura Urquizu ha manifestat que “en aquest moment la pirateria i el comerç de falsificacions equivalen al PIB de 150 països del món, per aquest motiu, estem encantats de contribuir a la formació de nous professionals dedicats a la protecció de la propietat intel·lectual a internet”. Per part seva, Belén Castro ha afirmat que “ambdós programes sorgeixen com a resposta a la creixent necessitat formativa en l’àmbit de la lluita contra la ciberdelinqüència i en l’àmbit de la protecció de la propietat industrial i intel·lectual”.

El conveni també contempla la possibilitat de col·laborar en estudis i projectes de recerca relacionats amb les mateixes matèries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *