El CGAE i Alter Mútua enforteixen els seus lligams

Redacció.

La presidenta del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), Victoria Ortega Benito, i el president d’Alter Mútua Previsió Social dels Advocats, José Félix Alonso-Cuevillas Sayrol, han signat un nou conveni de col·laboració que agilitarà i potenciarà el servei conjunt que ambdues institucions presten als Advocats i Advocades de tot el territori espanyol.

Amb la signatura d’aquest nou Conveni, el CGAE i Alter Mútua confirmen la seva voluntat de seguir enfortint uns vincles dels quals s’han beneficiat molts professionals de l’Advocacia en els últims anys.

Victoria Ortega, presidenta del CGAE, i José Félix Alonso-Cuevillas, president d'Alter Mútua.
Victoria Ortega, presidenta del CGAE, i José Félix Alonso-Cuevillas, president d’Alter Mútua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *